Christina Bertelsen

Christina BEr du interesseret i at finde ud af, hvordan du finder ro og balance i hverdagen, hvordan du udvikler dig personligt eller hvordan du får mere energi og mere tid til familien?

Med et coachingforløb får du mulighed for at arbejde med et hvilket som helst område af dit liv. Det er dig selv, der sætter dagsordenen og både personlige og arbejdsrelaterede emner og udfordringer kan være i fokus.

Coaching kan også være en god støtte i forbindelse med vægttab samt opnåelse af mere selvtillid og selvværd. Uanset mål vil du med garanti opleve, at din beslutsomhed, handlekraft og forandringsparathed bliver væsentligt styrket.

Gennem vores dialog får du mulighed for at skabe rammerne for det liv, du virkelig ønsker at leve. Du får redskaber til at forbedre og udvikle netop det, der er vigtig for dig. Jeg er din sparringspartner og jeg hjælper dig med at fastholde dit fokus på dine mål.

Du skal være opmærksom på, at de egentlige resultater sker mellem de enkelte sessioner. Jeg vil derfor give dig nogle opgaver, som du skal arbejde med undervejs. Det er nødvendigt, at du bruger den tid og energi det kræver at indarbejde nye vaner og – ikke mindst – gøre dem til varige løsninger.

Kontaktinfo

Coach@christinabertelsen.dk
Tlf. 2296 7874

Læs mere på Christinabertelsen.dk